Gdzie posiłki smakują najlepiej? Według twórców Dinner In The Sky Poland 50 metrów nad ziemią. O tym, czy mają rację, będzie można się przekonać już za niespełna miesiąc – podczas tegorocznej edycji festiwalu Europa na widelcu.

Podniebna restauracja już po raz kolejny będzie nam towarzyszyć  podczas najsmaczniejszego festiwalu we Wrocławiu. 130-tonowy dźwig podniesie specjalną platformę na wysokość 50 metrów, a Wy (bezpiecznie przypięci) będziecie mogli oddać się wyjątkowym wrażeniom kulinarnym. W tym roku organizator daje możliwości skorzystania z jednego z trzech pakietów:

Coffee break in the Sky (183 zł/osoba)

Na platformie serwowana będzie filiżanka kawy/herbaty wraz z delikatnym słodkim poczęstunkiem.

Czas trwania: 40 minut, w tym 15 minut w powietrzu

Cocktail in the Sky (183 zł/osoba)

Na platformie barman, serwować będzie uczestnikom lampkę wytrawnego trunku.

Czas trwania: 40 minut, w tym 15 minut w powietrzu

Dinner in the Sky (389 zł/osoba)

Na platformie, szef kuchni przygotuje dla uczestników poczęstunek składający się z trzech dań: przystawki, dania głównego oraz deseru.

Czas trwania: 70 minut, w tym 50 minut w powietrzu

O słodką odsłonę tego wydarzenia zadba lodziarnia TONY z Krzysztofem Kobylańskim i Raffaelem Derosa na czele.

Miejsca można zarezerwować pod numerem telefonu +48 720 05 05 05 lub mailowo  dits@free-time.pl.