Wszystkie przepisy kulinarne z tegorocznej biesiady „Europa na Widelcu” plus wiele innych smakowitych potraw można już znaleźć w jednym miejscu i bez konieczność odchodzenia od komputera. Na platformie Cooklet.com właśnie uruchomiono interaktywną książkę kucharską z recepturami na europejskie przysmaki.

W pierwszym rozdziale e-książki zawarto przepisy dań, których skosztujemy 4 czerwca na wrocławskim Rynku podczas trzeciej edycji biesiady „Europa na Widelcu”. Ich autorami są szefowie kuchni najlepszych restauracji ze stolicy Dolnego Śląska.

W drugiej części znajdziecie receptury zaproponowane przez użytkowników platformy Cooklet.com. Każdy, kto doda swój przepis na potrawę kuchni europejskiej może zostać współautorem interaktywnej książki kulinarnej. Na Wasze przepisy czekamy do końca tygodnia – co prawda konkurs na najlepszą europejską recepturę (w którym można było wygrać akcesoria kuchenne) dobiegł już końca, ale sama obecność w e-książce również jest sporym wyróżnieniem.

Dowiedz się więcej o procesie tworzenia e-książki

Aby przejść do interaktywnej książki kulinarnej „Europa na Widelcu” kliknij w poniższą grafikę. E-książka zagościła u nas na stałe – aby sprawdzić interesujący przepis, wystarczy w dowolnym momencie kliknąć w charakterystyczny widget, który znajdziecie na www.smakiwroclawia.pl

enw_cooklet21-300x192